Tuesday, February 17, 2009

B u s a n a. p e n g a n t i n.

THANK GOD I FOUND YOU

Yeah!! I dah jumpa lakaran busana pengantin i untuk majlis menikah. cewahh...Apa pendapat u all? Actually I prefer sifon coz nampak lembut je. Oleh kerana nnt I akan pakai balik utk tujuan lain, so I tak beli french lace. Eventhough, byk lace2 yang tersangat cantik.

This is my kain nikah & kasut. chiffon beaded. cik weda nnt teman i carik french lace border ekk...cuma i x buat kot tail tu, nnt nak pakai kemudian hari over plak. hehe

14 comments:

  1. lukis sendiri ke?.....hehe. Yang lelaki nye takde ke....carik la yg ade ekor jugak....kekeke

    ReplyDelete
  2. hee.. kain chiffon tu sgt cantik.. menyesal ritu xbeli chiffon.. waaa..

    ReplyDelete
  3. Shah, laki punya lukis sendiri arr..Nak tambah beaded ke baju u nnt hehhehhe :p

    ReplyDelete
  4. xeea: tenkiu dear

    Suraya: Jgn menyesal. hehe. U carik jek contoh2 baju yang sesuai dgn kain yg u beli.

    ReplyDelete
  5. tambahan..

    aritu ader sorang akak yg bride to be gak.. ni link dia..

    http://myhiddenstories.blogspot.com/2009/02/bride-note-episode17.html

    dia beli kat gulatis jalan masjid india rega semeter rm98.. border dia sungguh cantik..

    sajer bg info.. *nge* senang akak carik nnt..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. alah..tertinggal lg ayat.. dia beli border yg siap beading tu..

    sori.. tgn sy lambat pickup ngan aper yg sy pk lam otak..

    ReplyDelete
  8. Aha, tenkiu dear. Mmg saya tgh mencari tapi agak mahal jugak kan...I kena survey2 dulu kot kat kedai selain Gulatis

    ReplyDelete
  9. a'ah.. selamat mensurvey akak..

    ReplyDelete
  10. love the peep toes!
    kurung moden eh? nice :)

    ReplyDelete
  11. reena..sgt cantek..the dress n also the shoe..selamat ye awak..

    ReplyDelete