Thursday, February 19, 2009

Mimpi buruk ;(

Hari ini aku takkan bercakap dgn wedding stuff. Hari ni aku nak bercerita something.

Takut..Itu yg aku rasa bila bangun pagi nie. Yup..aku bermimpi sesuatu, B4 this pernah mimpi yg sama sebelum aku bertunang, tapi dlam mimpi tue aku berjaya atasinya. Last nite...aku mimpi yang sama, tapi..di akhir mimpi tue aku tak tau aku hidup atau mati....Aku takkan cerita aku mimpi apa..cukuplah, aku takut dgn mimpi2 mcm nie. 2 hari yang lps, aku mimpi jugak...psl sunset & sunrise, tapi mimpi tue takdelah menakutkan, kelakar.

p.s. Mata aku pedih. aku down!!! Down sgt!!! Aku menanti hari sabtu ahad dengan penuh sabar...cepatlah petang...

6 comments:

  1. huish. mimpi buruk jgn citer kat orang tau. takut nanti jadi kenyataan. mcm yg jadi kat sy T_T

    ReplyDelete
  2. mimpi itu hanya mainan tidur......

    "Kau umpama bunga
    yang mekar di hatiku
    Ku harap kau mekarlah
    selama-lamanya"

    ReplyDelete
  3. uishh..apa jiwang-jiwang nie? :p

    ReplyDelete
  4. Kalau cerita kat org pun, insyaallah tak akan menjadi kenyataan! Coz mimpi tue tak logik. Lupakan saja...

    ReplyDelete
  5. nama pun mimpi..so jgn pikir sgt~

    ReplyDelete
  6. xckup duit nk kawen??jom kite join jana pendapatan...mudah selamat dan yg penting halal..visit http://www.janamodal.com/rm2018.htm

    ReplyDelete