Monday, September 28, 2009

Hutang entry to Amy

Finally this entry is for Amy...Sorry Amy lambat upload gambar u...I am so bz with my work sampai terabai my blog. Maybe dah kena pencen berblogging hehhehhe..Thanks for coming ya Amy!!!



15 comments:

  1. oh reena!thanks a lot!saya sgt teharu..tapi tak sangka ada 1st pic tu wakakak..ingat artis kah??oh tidakk..thanks a lot..i grab kat sini ya!

    ReplyDelete
  2. ::sweet couple..eh i suka lah trend kerusi wedding u..chantek::

    ReplyDelete
  3. ecececece amy dan atim...hehehehehe....

    ReplyDelete
  4. wah..amy n atim berarak nampak!!heheh..cute couple!cantik pelamin reena..sape bikin?selamat hari raya 2u newly wed

    ReplyDelete
  5. amy & atim mmg cute..hehhehe..

    diah~reena ambil pakej di Rins Suzana...Selamat Hari Raya to u 2 & all bloggers..

    ReplyDelete
  6. Amy - I pun terkezut ada gambar ala-ala paparazi dlm DVD I hehhehehhe..apa lagi...upoadddd kasi gegar hehheheh :)

    ReplyDelete
  7. Syanaim - thanks, auntie I ckp kerusi pelamin tu mcm kepala katil..hehheh..

    ReplyDelete
  8. weh korang...wah2 anil...menyakat...!
    sbb tu amy ckp artis kah?wakakaka...anyway thanks reena!hahaha..sudah2 gi post entry baru!!

    ReplyDelete
  9. hahhahah..nnt tunggu streamyx pasang dulu..lambatlah telekom nie..dah lama suh transfer streamyx smpai skrg tak dpt lagi

    ReplyDelete
  10. ::babe..rupanya awk yg sy jumpa kat umah anil..sorrylah sgt pelupa ok cuma muka awk sy mcm familiar..rupanya awk..anyway..keep in touch k..::

    ReplyDelete
  11. sorrylah syanaim, saya pun x perasan tue awak..hehehheh. memang muka u pun I familiar...

    ReplyDelete