Thursday, October 1, 2009

Video nikah, majlis resepsi & outdoor

Ello....curi-curi masa kat office upload video..Terima kasih kpd Faeroze Omar untuk video perkahwinan ini. http://www.faeroze.com Enjoy :)

Nikah & Majlis Resepsi
video

Outdoor
video

19 comments:

  1. cantik la reena..sweet sngt korg berdua..
    mmg touching jer moment dlm video tu..

    ReplyDelete
  2. ::wah touching jer tgok video wedding org..rasa x sbr plak..::

    ReplyDelete
  3. waahh...sweet sgt..

    saya nye cam x tau nk kluarkan video tu cmne..sbb die buat cam dvd filem..x de file2..bukak dvd trus play n choose sections..

    hik...sedih tol

    ReplyDelete
  4. ee comel sgt akak =D
    mcm muke bunga citra lestari pon ade ;)
    bahgia selaluu..

    ReplyDelete
  5. ANIL, my videographer pun bg mcm tue..Then my hubby convert ke format avi guna software DVDX...u pun boleh buat sendiri...berbaloi-baloi :)

    ReplyDelete
  6. BUNGA CINTA LESTARI...WAKAKAKAKKAKA. (terperasan kejap)

    ReplyDelete
  7. Wahh Syanaim dah tak sabar...sabar sabar nnt tiba masanya tue..Thanks Azie...

    ReplyDelete
  8. tak puas tgk...tudung tu sgt kemas on u lah reena :D org cantik pakai ape pun lawa je hehehe!

    selamat hari raya buat pengantin baru ;)

    ReplyDelete
  9. best ada video. salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. hye nurul..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  11. thanks hidden wing..takpe, nnt video sendiri tengok puas-puas k...

    ReplyDelete
  12. owh.. sgt lovely... asyik ulang tngok jer ni.. huu.. espclly video nikah tu.. luvly sgt2!!

    ReplyDelete
  13. best nyerr and this is sweet ..so touch okay..

    ReplyDelete
  14. Hi Reena,
    I'm ur silent reader...am getting married as well. If I'm not mistaken, ur make up is done by both Nurin and Emma kan. In ur opinion, is Emma OK? Cuz I thought of hiring Nurin but dia dah fully booked on my date. Emma is available. I am interested to hire her but my friends cakap mcm her makeup is totally make that person looks like orang lain. But I see her make up on u is sweet and nice sgt...Can you advise me? Thanks :) -Sya

    ReplyDelete
  15. Tq Sya...Next entry saya akan update gambar-gambar yg Emma make up. Saya memang puas hati Emma & Nurin make up. Y not u browse her web first..Tgk gambar2 yg dia pernah make upkan....Ms I make up, tak de pun muka mcm org lain..Ramai yg puji dia make up esp tang mata :)

    ReplyDelete
  16. salam..nk contact no ur videographer leh x?

    ReplyDelete
  17. Miss N, Nie contact Feroz..013-6788135

    ReplyDelete